Fem dagar kvar...

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Modifastveckorna  |  Daterat - 2011-02-27 » 14:35:56
... och vågen visar nu på minus 4.4 kilo.


- Jag lyssnar på min feel-good playlist dagligen, flytet går finemang och jag mår super! Jag får lite fjärilar i magen då jag tänker på att jag kommer bli inlagd på Ersta om fyra dagar. FYRA DAGAR! Helt otroligt.

Ny dag, nya tag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Modifastveckorna  |  Daterat - 2011-02-24 » 14:53:53
Vågen visade på +0.8 kilo imorse när jag vägde mig. Men jag slarvade enormt med Modifasten igår. Fick bara i mig 2 av 4 mål och på tok för lite vatten.

Anledningen till detta var att jag inte hade någon Modifast att äta. Jag fick vänta tills på eftermiddagen på att få skjuts till apoteket och köpa mer. Sen var jag totaldöd på kvällen och gick och la mig tidigt, så mer än 2 påsar blev det inte.

Men nu är jag back on track och sitter och sörplar vatten, as we speak.

Om exakt en vecka är jag inlagd på Ersta sjukhus i Stockholm, vilket innebär att detta är Dag 8 med flyt! Whoop, whoop!

Dag 5 med Modifast...

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Modifastveckorna  |  Daterat - 2011-02-21 » 20:56:05
... och än är läget lugnt.

Vikten har minskat något mer. Vägde 129.9 imorse så 3.3 kilo är borta än så länge! Jag märker ingen direkt skillnad, bortsett från att magen inte känns så uppsvälld och hård. Nu är den mjuk och fin, haha. Som en bulldeg!

Imorgon är det 10 dagar kvar till operationsdagen och jag börjar snurra runt allt mer på viktop och viktdropp i jakt på info och recept, vilket funkar fint! Eftersom dom där forumen är som Bibeln för kristna, som Koranen för muslimer, som Anton LaVeys satanistbibel är för satanister.. SÅ är dom forumen för magsäcksopererade! Okej, det var lite kassa liknelser, men ni får ha överseende. Jag är trött och hungrig, haha.

Åh! Jag fick precis ett mail från Modifast om att dom skickat min beställning nu. Awesome! En kartong med banansmak och en kartong med chokladpudding. Spännande!

Sen har min söta kusin beställt en bok till mig, som jag länge tänkt köpa. Marie Odins bok som jag skrivit om längst ner i detta inlägg: "Efter en Gastric ByPass-operation". Älskade kusin, tack tack tack!

Nu ska jag koka mig en kopp te och slänga mig framför en film och mysa med kisse! Hoppas ni haft en mysig helg!

Nedräkning i kilon och dagar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Modifastveckorna  |  Daterat - 2011-02-18 » 21:38:36
14 dagar kvar till operation. Nu börjar THE COUNTDOWN! Vågen visar på minus 1.9 kilo och än så länge är det lugna puckar med flytet. Kunde till och med gå på bio ikväll utan att äta popcorn från golvet, ungefär. Dock kurrar min mage, mest hela tiden.. Men jag får erkänna att jag slarvat lite med vattnet idag. Har flugit och flängt enda sen jag vaknade, så jag får väl skylla på det OCH det faktum att jag inte verkar vara tillräckligt smart för att ta en vattenflaska med mig när jag åker nånstans. Tji, fick jag!


- Nu ska jag plantera mitt (fortfarande) breda arsle framför teven med chokladmodifast, vatten och te! Trevlig helg på er fina!

Checklistan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Progress  |  Daterat - 2011-02-17 » 23:11:55
Flygbiljett bokad, mat i säkert förvar hos päronen, första dagen med flyt avklarad (dock väldigt hungrig) och startvikten ligger på 133.2 kg.

Tuta och kör!

Och förresten...

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Min vardag  |  Daterat - 2011-02-16 » 22:15:54

Helt galet!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Mig - kring vikt & OP  |  Daterat - 2011-02-16 » 21:27:46
Imorgon inleder jag mina flytdagar innan operationen och om två veckor är jag nere i Stockholm. Tiden går galet fort, men jag känner mig tusen gånger lugnare den här gången.

Jag var inne i stan i förrgår och köpte nya batterier till min våg som dog för några månader sen.. Passade på att köpa en väggkalender, så jag lättare kan räkna ner dagarna till op:en och i samma veva köpte jag en liten termos så mina soppor kan hållas varma.

Min "sista måltid" blev inget märkvärdigt. Men jag kände att jag åtminstone ville hinna äta en semla som avslut, så nu är det gjort! Den godaste semlan jag ätit på flera år dessutom, haha.

Imorgon kommer min mamma (och bror..?) och hämtar all mat jag har i kyl, frys och skafferi. En del vill jag ha kvar till efter op:en, men vill jag inte ha kvar det så skulle brorsan få ta det han ville.

Sen ska jag försöka ringa Reseservice imorgon och boka resan till Hufvudstaden, tur och retur, från lilla Umeå och dessutom hjälpa mamma att boka hennes biljett (she's coming with me).

Jag vet inte hur aktiv jag kommer vara här innan operationen, för jag lär nog måsta fokusera på flytet och hålla mig på andra tankar ett tag framöver, haha. Men alla kommentarer läses och uppskattas BIG TIME, ska ni veta! Även fast jag är dålig på att svara.

Om vi inte "ses" något mer innan den fjärde mars så... Önska mig lycka till ;D

Stor kram!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!